04 februari, 2012

Retro

Har nog haft flax den senaste tiden då jag hittat så fina saker på loppis. Kolla in den fräscha spegeln!!

 
På baksidan står det Mäkisen Kuvastin. Finnmirror har ju börjat nyproducera dessa blomspeglar riktigt nyligen igen, men den här är alltså en äldre version. Tror kanske ändå inte att den är ända från 70-talet då de började produktionen utan kanske från 90-talet? Ska se om jag kan få reda på det. 
Här var alltså dagen saldo: Kukkapeili, ett fint påslakan i retrofärg/mönster. En termos för mat, en kaffekanna, en randig plåtburk, lite plastleksaker och en HÄRLIG brödlåda i plåt av JH Fabrikerna Sävsjö i Sverige. Och så några suuri käsityölehti-tidningar. Jep jep!!

Nu när det är så svnkallt och vi har borttaget dörren till vindfånget, drar det ganska ordentligt från ytterdörren. Idag var jag tvungen att hänga upp en gardin för att lite isolera, och tja...riktigt fint blev det ju.

2 kommentarer:

Hanna sa...

Ihania löytöjä, niin tässä kuin edellisessäkin! Vau! Mulla ollut tuollainen kukkapeili joskus, oranssi-valkoinen muistaakseni! :)

Simone sa...

Joo, mä oon niin ihastunut tohon kukkapeiliin! Aivan ihana piristys seinällä! Mulla joku ihme flaksi ollu viime aikoina kun löytynyt niin kivasti herkkuja, mut oon tosin myös ehtinyt kirppailemaan kanssa paljon enemmän viime aikoina.